Põhi:
2 dl suhkrut
5 dl nisujahu
1 dl purustatud röstitud mandleid
2 tl küpsetuspulbrit
2 muna
2 purustatud banaani
2 dl hapukoort
100 g sulatatud võid
2 tl kaneeli
2 tl vanillisuhkrut
1 tl soola
Toorjuustukreem katteks:
200 g maitsestamata toorjuustu
2 dl suhkrut
2 tl vanillisuhkrut
4 dl vahukoort
Valmistamine:
Sega jahu küpsetuspulbriga ja lisa suhkur, röstitud mandlipuru ja maitseained. Haki banaanid pudruks ja sega hapukoorega. Vahusta munad ja lisa banaanisegule. Sega kuivained ja banaanisegu omavahel. Sulata või ja lisa taignale. Vala tainas võiga määritud koogivormi (või kasuta küpsetuspaberit) ning küpseta 175 kraadises ahjus 50 minutit. Jahuta.
Vahusta rõõsk koor suhkruga ja sega hulka toasoe toorjuust. PS! Otse külmkapist tulnud toorjuustuga on raske ühtlast kattesegu saada. Lisa kreem jahtunud koogile. Soovi korral võid panna seda ka koogi vahele.
No comments:
Post a Comment